Managed Service Provider (MSP)

Heeft u moeite met het vinden van de juiste kandidaten? Wilt u als werkgever geen risico’s dragen? Maakt u zich zorgen om de compliancy rondom de inhuur? Zijn uw inhuurkosten te hoog of heeft u hulp nodig bij het managen van uw inhuurprocessen? Dan is onze MSP dienstverlening iets voor u! De markt is voortdurend in beweging en organisaties hebben steeds meer behoeftes als het gaat om de inhuur van externe professionals. Als Managed Service Provider dragen wij zorg dat u volledig compliant bent en ontlasten wij uw afdelingen door alle inhuurprocessen uit handen te nemen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als Managed Service Provider (MSP) ontzorgen wij u volledig op het gebied van inhuur. De focus ligt op het stroomlijnen van uw inhuurprocessen. Van het sourcen van professionals tot de contractuele overeenkomsten opstellen of het volledige juridische werkgeverschap uit uw handen nemen (payrolling).

Daarnaast kunnen wij uw facturatie- en fiscale risicoafdekking verzorgen, consultancy bieden en dragen wij zorg dat u volledig compliant bent. Wij zorgen voor gestroomlijnde processen om de lasten voor de inhurende managers te verminderen en uw leveranciersbestand te structureren zodat u alleen beschikt over relevante en kwalitatieve leveranciers. Wij maken gebruik van ons eigen ontwikkelde inhuur software genaamd ExternalStaffingDesk. Dit unieke systeem is ontwikkeld om uw totale inhuurproces te stroomlijnen. De nieuwste versie van deze software heet ‘esd.next’.
De esd.next software is gebaseerd op onze jarenlange ervaring met inhuur, sourcing en de administratieve en contractuele afwikkeling daarvan. Hierdoor stroomlijnt esd.next uw totale inhuurproces en brengt deze in lijn met wet- en regelgeving.

Wat is een MSP?

Een Managed Service Provider (MSP) is een dienstverlener op het gebied van het stroomlijnen van inhuurprocessen.
De doelstellingen van een MSP zijn onder andere: kostenbesparing, procesoptimalisatie, ontzorgen van inhurende managers en zorgen dat de klant volledig compliant is op het gebied van inhuur.

Voordelen van een MSP

  • compliant met wet-en regelgeving
    (zoals GDPR/AVG)
  • tijd- en kostenbesparend
  • gestructureerd leveranciersbestand
  • gestroomlijnde inhuurprocessen
  • minder risico’s
Managed Service Provider

Heeft u interesse in onze MSP dienstverlening of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.