Opdrachtgever

OneStopSourcing is in 2007 opgericht en levert sindsdien diensten als Managed Service Provider (MSP) op het gebied van inhuur, payrolling, contractmanagement en recruitment. Door onze inhuur software huren onze relaties effectiever en efficiënter professionals in. Wij maken complexe inhuur vraagstukken simpel en zorgen er voor dat je altijd voldoet aan geldende wet- en regelgeving.

‘OneStopSourcing is dé partner voor de inrichting van je flexibele schil.’

Managed Service Provider (MSP)

Heb je moeite met het vinden van de juiste kandidaten? Wil je als werkgever geen risico’s dragen? Maak je je zorgen om de compliancy rondom de inhuur? Zijn jouw inhuurkosten te hoog of heb je hulp nodig bij het managen van je inhuurprocessen? Dan is onze MSP dienstverlening iets voor jou!
De markt is voortdurend in beweging en organisaties hebben steeds meer behoeftes als het gaat om de inhuur van externe professionals. Als Managed Service Provider dragen wij zorg dat je volledig compliant bent en ontlasten wij je afdelingen door alle inhuurprocessen uit handen te nemen.

Voordelen

Compliant met wet-en regelgeving (zoals GDPR/AVG)
 Tijd- en kostenbesparend
 Gestructureerd leveranciersbestand
 Gestroomlijnde inhuurprocessen
 Geen risico’s

Sourcing

Ben je op zoek naar de juiste professional voor jouw opdracht? Dan kun je gebruik maken van onze service sourcing. Sourcing is het zoeken naar en identificeren van de best geschikte professional voor een opdracht. Bij dit proces gaat een sourcer op zoek, benaderd de professional, interviewt de professional en stelt de meeste geschikte professionals voor aan de opdrachtgever.
Met onze kennis op het gebied van professionals sourcen en ons uitgebreide netwerk van ZZP’ers, payrollers en top leveranciers, kunnen wij je voorzien van dé perfecte professional. Onze naam zegt het eigenlijk al ‘OneStopSourcing‘ oftewel, in een stap brengen wij je in contact met de geschikte professional voor jouw opdracht.

Contracting

Contracting houdt in dat wij de afwikkeling van de contracten van jouw externe professionals verzorgen. Onze contractmanagers hebben alle kennis en kunde in huis op het gebied van contractbeheer. Van contracten afwikkelen met ZZP’ers tot en met complete payrolling.
Zo huur je makkelijker professionals in omdat wij officieel voor de duur van het project opdrachtgever worden namens jou en stellen wij je esd.next ter beschikking zodat je altijd ‘compliant’ bent met wet- en regelgeving. Daarnaast kun je 24/7 de gewerkte uren online monitoren en deze goed- of afkeuren en worden de facturen van de professional na jouw goedkeuring automatisch verstuurd via reversed billing.

contracting
payrolling

Payrolling

Payrolling is het uit handen geven van het werkgeverschap. Payrolling is de ideale oplossing voor organisaties die personeel op flexibele wijze in willen zetten, maar niet de risico’s en administratieve lasten wil dragen van het werkgeverschap. Denk hierbij aan de arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen, pensioen, verzekeringen, jaaropgaven, salarisadministratie, afdrachten en de verwerking van de wet- en regelgeving. Daarnaast heb je de zekerheid met payrolling dat de benodigde kennis aanwezig is en kun je het financiële voordeel behalen door efficiënter in te kopen. Ook beperk je met het inhuren van een payroll bedrijf de personele rompslomp van het doorgeven van de gewerkte uren.
Kort samengevat: payrolling is ideaal voor organisaties die personeel willen inhuren zonder de gehele rompslomp eromheen.

ExternalStaffingDesk Inhuur Software

OneStopSourcing heeft samen met organisaties die regelmatig professionals inhuren ExternalStaffingDesk® inhuur software ontwikkeld. De nieuwste versie van deze software heet ‘esd.next’ en komt beschikbaar als ‘Software as a Service’ (SaaS). Dat is software die als een online dienst wordt aangeboden.

De esd.next software is gebaseerd op onze jarenlange ervaring met inhuur, sourcing en de administratieve en contractuele afwikkeling daarvan. Hierdoor stroomlijnt esd.next het totale inhuurproces en brengt deze in lijn met wet- en regelgeving. esd.next biedt als unieke totaaloplossing, naast de administratieve tools, tevens een ATS in combinatie met een geavanceerde, gebruiksvriendelijke marktplaatsfunctionaliteit. Via esd.next worden complexe inhuurvraagstukken voortaan eenvoudig opgelost.

inhuur software

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem dan contact met ons op!

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem dan contact met ons op!

Gemiddelde beoordeling op Ratecard

Certificaten