Payrolling

Wat is payrolling?

Payrolling is het uit handen geven van het werkgeverschap. Payrolling is de ideale oplossing als uw organisatie personeel op flexibele wijze in wil zetten, maar niet de risico’s en administratieve lasten wil dragen van het werkgeverschap. Denk hierbij aan de arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen, pensioen, verzekeringen, jaaropgaven, salarisadministratie, afdrachten en de verwerking van de wet- en regelgeving. Daarnaast heeft u de zekerheid met payrolling dat de benodigde kennis aanwezig is en kunt u het financiële voordeel behalen door efficiënter in te kopen. Ook beperkt u met het inhuren van een payroll bedrijf de personele rompslomp van het doorgeven van de gewerkte uren.

Kort samengevat: payrolling is ideaal voor organisaties die personeel willen inhuren zonder de gehele rompslomp eromheen.

OneStopSourcing doet veel meer dan alleen de administratieve afwikkeling van mijn inzet. Ze zetten zich ook echt in om bij te dragen aan mijn professionele ontwikkeling. Hun bijspijker-sessies voor professionals zijn geweldig!

Een professional aan het woord

In het kort

1. Tijd en kosten besparend
2. Geen risico’s
3. Geen administratieve lasten
4. Compliant met wet- en regelgeving
5. De benodigde kennis is aanwezig

Payrolling